Meteen naar de inhoud

Te gast bij focus Zoetermeer

In deze aflevering van Focus op Zoetermeer ben ik te gast. Als expert verbinder, inspireer ik mensen om meer te halen uit hun netwerk, zowel fysiek als online. 

Dit doe ik in inspiratiesessies voor kleine en grote groepen en zo geef ik o.a. les over LinkedIn aan studenten van de Haagse Hogeschool.

Daarnaast ben ik een vaak gevraagde spreker voor beurzen, bijeenkomsten en events. Ik verleen meerdere diensten. Meer over deze diensten en hoe je met mij in contact kan komen, vertel ik in deze aflevering van Focus op Zoetermeer.

Link van de aflevering zie: https://youtu.be/syk-Q3z7qcY 

Auteur

Harrie Lamers

Luister altijd naar jouw hart. Het heeft altijd gelijk! Eind 2014 ben ik aan een nieuwe uitdaging begonnen. Na 15 jaar in de accountancy gewerkt te hebben, heb ik mijn hart gevolgd en ben ik begonnen met mijn eigen onderneming.

Een keer koffie drinken?

Voor vragen ben ik ook telefonisch bereikbaar! Bel mij +31 (0)6 41909347

Privacy