Meteen naar de inhoud

Harrie Lamers, verbinder pur sang

Into Business plaatste een artikel over mij:

Harrie Lamers was als medewerker bij Worrell & Jetten al snel te vinden op LinkedIn. Hij volgde er trainingen in en geeft les op diverse scholen over hoe je handig gebruik kunt maken van LinkedIn. “Ik vind het superleuk om studenten te enthousiasmeren, want zij zijn nog redelijk onbekend met netwerken”, vertelt Harrie. “Netwerken is eng en je moet in pak. Die tijd is geweest. Wees lekker jezelf.”

Lees het heel artikel op: https://zoetermeer.intobusiness.nu/nieuws/harrie-lamers-verbinder-pur-sang.html

Auteur

Harrie Lamers

Luister altijd naar jouw hart. Het heeft altijd gelijk! Eind 2014 ben ik aan een nieuwe uitdaging begonnen. Na 15 jaar in de accountancy gewerkt te hebben, heb ik mijn hart gevolgd en ben ik begonnen met mijn eigen onderneming.

Een keer koffie drinken?

Voor vragen ben ik ook telefonisch bereikbaar! Bel mij +31 (0)6 41909347

Privacy