Meteen naar de inhoud

Start het nieuwe jaar goed met deze top 11 LinkedIn tips!

Het aantrekken van leads is door de komst van de AVG-wet steeds moeilijker geworden. Daarnaast stellen mensen het ook steeds minder op prijs om ‘koud’ benaderd te worden, waardoor het positieve effect daarvan ook steeds minder wordt. 

LinkedIn is nog altijd een mooie tool om op een prettige manier met mensen in contact te komen, maar deze wordt helaas nog lang niet door iedereen optimaal benut. Met het begin van het nieuwe jaar wil ik je daarom wat praktische tips geven, zodat je het jaar met frisse moed kunt beginnen.

Klik op de button, download de Gratis PDF en ontvang 11 tips die je meteen kan toepassen op LinkedIn.

Auteur

Harrie Lamers

Luister altijd naar jouw hart. Het heeft altijd gelijk! Eind 2014 ben ik aan een nieuwe uitdaging begonnen. Na 15 jaar in de accountancy gewerkt te hebben, heb ik mijn hart gevolgd en ben ik begonnen met mijn eigen onderneming.

Een keer koffie drinken?

Voor vragen ben ik ook telefonisch bereikbaar! Bel mij +31 (0)6 41909347

Privacy