Meteen naar de inhoud

Podcast Gastvrij Netwerken Live en Online

Waar draait netwerken precies om? Wat is de rol van gastvrijheid bij netwerken en hoe doe je dat nu effectief?

Je krijgt de antwoorden in deze episode van LetGOActive. Ik ben te gast aan de tafel van Jeff Dadema. 

Het gesprek gaat over online netwerken en live netwerken, over netwerk events in deze tijd e nin normale tijden waar we hopelijk snel weer in terecht komen. Uiteraard met de nodige concrete tips van Harrie. Veel luisterplezier!

Link van de podcast zie: https://www.letsgoactive.nl/podcasts

Auteur

Harrie Lamers

Luister altijd naar jouw hart. Het heeft altijd gelijk! Eind 2014 ben ik aan een nieuwe uitdaging begonnen. Na 15 jaar in de accountancy gewerkt te hebben, heb ik mijn hart gevolgd en ben ik begonnen met mijn eigen onderneming.

Een keer koffie drinken?

Voor vragen ben ik ook telefonisch bereikbaar! Bel mij +31 (0)6 41909347

Privacy