Diensten bij Harrie Lamers

01.

Verbinder & omzetversneller

Ik sta bekend als een meesterlijke verbinder die op een bijzondere en unieke manier mensen en organisaties samenbrengt. Als gastheer tussen deze nieuwe verbindingen zorg ik ervoor dat deze relaties resulteren in duurzame en vruchtbare samenwerkingen. Mijn expertise strekt zich uit tot verschillende domeinen, waarbij ik mij richt op onderwijs en overheid voor diverse projecten, waaronder ledenbehoud, werving en arbeidsmarktgerelateerde vraagstukken.

Tevens leg ik waardevolle connecties voor het bedrijfsleven, en dit doe ik exclusief met gerenommeerde bedrijven die het belang van eerlijke en waardevolle zakelijke relaties begrijpen en waarderen.

Wil je ontdekken hoe ik jouw netwerk kan versterken en je kan helpen bij het bereiken van je doelen? Laten we bijvoorbeeld eens kijken naar hoe ik jou kan introduceren bij enkele van mijn zakelijke contacten die relevant zijn voor jouw branche. Aarzel niet om contact met me op te nemen en een afspraak te maken voor een informeel gesprek onder het genot van een drankje. Zo kun je zelf ervaren hoe mijn aanpak concrete resultaten kan opleveren voor jouw organisatie. 

Recensie van Wouter:

“Vanaf het eerste moment van ontmoeting creëert Harrie een sfeer waarin mensen zich veilig en betrokken voelen. Een gemêleerd team in functies en achtergronden wist hij met veel inlevingsvermogen snel te motiveren om zelfstandig tot resultaten te komen.

Als vanzelfsprekend houdt Harrie contact, verbindt mensen en linkt ideeën aan elkaar, vanaf onze eerste ontmoeting tot vandaag. Ik kan Harrie Lamers van harte aanbevelen als relatiebouwer binnen ieder managementteam of voor individuele opdrachten. In het speciaal als het om verbinden en verbinding gaat. Harrie, dank voor ons fijne contact en keep in touch.”

02.

Evenementen manager & advisor

Ik ben met mijn team gespecialiseerd in het organiseren van diverse evenementen voor onderwijsinstellingen, overheidsinstanties en bedrijven. Of het nu gaat om het opzetten van een congres, seminar, borrel of een combinatie van deze activiteiten: wij zorgen voor een vlekkeloze uitvoering.

Als oprichter en eigenaar van de succesvolle Vrijheid Blijheid Borrel, heb ik en mijn team al vier jaar lang bewezen dat wij in staat zijn om memorabele bijeenkomsten te creëren. 

Reacties van aanwezigen getuigen hiervan:

“Ik vond het een geoliede bijeenkomst met uiteenlopende inkijkjes – mission en vision driven. Welgemeende persoonlijke woorden lardeerden dit mooie event. Verbinding dus in optima forma.”

“Gefeliciteerd hoor, knap gedaan. Het was uitmuntend goed georganiseerd. Mooie locatie natuurlijk maar ook een goede setting en sfeer. Complimenten.”

Met onze toewijding en expertise zorgen mijn team en ik ervoor dat elk evenement een groot succes wordt waarbij de behoeften en verwachtingen van de klanten overtroffen worden.

Harrie Lamers geeft een masterclass presentatie in een kamer.

03.

Workshops & Lezingen: Ontgrendel je Netwerkpotentieel

Ontdek de ware kracht van netwerken en leer hoe je het effectief kunt benutten. Met mijn jarenlange ervaring als ondernemer en Expert Verbinder, bied ik een snelle, doelgerichte workshop aan die je direct toepasbare kennis biedt. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe baan of je zakelijke netwerk wilt uitbreiden, ik deel graag mijn inzichten met je.

Mijn workshops en lezingen richten zich op diverse aspecten van netwerken, zowel online als offline, en omvatten ook marketing- en verkoopstrategieën. Als frequente spreker op evenementen en beurzen, deel ik praktische tips en strategieën die je helpen om je netwerkvaardigheden te versterken en je doelen te bereiken.

Optimaliseer je LinkedIn-strategie

Benut je LinkedIn-potentieel optimaal en laat je profiel voor je werken. Veel professionals zijn aanwezig op LinkedIn, maar halen niet het maximale uit dit platform. In mijn masterclass over LinkedIn deel ik waardevolle inzichten en praktische tips, en beantwoord ik al je vragen.

Je leert onder andere:

  • Hoe je je zichtbaarheid op LinkedIn vergroot.
  • Effectieve manieren om nieuwe leads en klanten te genereren.
  • Het optimaal benutten van je bedrijfspagina.
  • Het toepassen van ‘social selling’ technieken.

04.

Boek en lezing: Verbinden doe je zo!

Ontdek de kunst van verbinden met mijn nieuwe boek: ‘Verbinden doe je zo!’ Ben je op zoek naar een inspirerende lezing voor jouw team of studenten, waarin je niet alleen inzicht krijgt in effectief netwerken, maar ook een kijkje achter de schermen van het ondernemerschap? Dan is dit jouw kans!

Met mijn boek als leidraad neem ik je mee op een boeiende reis door de wereld van verbindingen leggen en zakelijke successen behalen. Leer hoe je relaties opbouwt, kansen herkent en benut, en ontdek de essentiële stappen die nodig zijn om als ondernemer te gedijen.

De lezing is beschikbaar bij een bestelling vanaf 25 boeken, die elk slechts €25,- kosten. Een waardevolle investering in de groei en ontwikkeling van jouw team of studenten. Grijp deze kans en laat je inspireren door mijn inzichten en ervaringen.

Irene Campfens (auteur) zegt over het boek: “In dit vervolg heb ik geprobeerd dieper te graven in de kunst van het verbinden. Het is mijn hoop dat lezers dit boek als een gids kunnen gebruiken om meer vervullende relaties te cultiveren, zowel met zichzelf als met anderen.”

Verbinden doe je zo! kan een leidraad zijn voor starters die zoeken naar meer houvast in het opbouwen en onderhouden van relaties. Ook doorgewinterde zakenvrouwen en -mannen vinden inspiratie en tips in het boek, want: niemand gaat twijfelloos door het ondernemersleven, toch?

Harrie Lamers, een man in een grijs overhemd, staande in een wijnkelder.
Een man die een lezing geeft voor een publiek.

05.

Mentor & sparringpartner

Ontketen je zakelijke potentieel met krachtige mentor-sparringsessies!

Ben je op zoek naar meer dan alleen advies? Wil je echt diepgaande inzichten en begeleiding om je zakelijke doelen te bereiken? Dan zijn mijn mentorschapssessies precies wat je nodig hebt.

Stap binnen in een wereld van waardevolle mentor-sparringsessies, waar ik je niet alleen voorzie van advies, maar je ook begeleid bij het ontwikkelen van strategieën die je bedrijf naar nieuwe hoogten zullen stuwen. Met mijn jarenlange ervaring en bewezen succes in verschillende industrieën, bied ik een unieke kans om te sparren over jouw specifieke uitdagingen en kansen.

Of het nu gaat om het verbeteren van je salesstrategieën, het optimaliseren van je netwerkvaardigheden of het versterken van je zakelijke visie: mijn mentorschapssessies zijn ontworpen om jou te helpen groeien en bloeien als ondernemer.

Recensie van Annette:

“Harrie is een oprecht, aimabel mens met een visie en een mening. No bullshit dus. Daarbij lacht hij altijd dus is hij een positieve bijdrage aan elk evenement.”

Klaar om de volgende stap te zetten in je zakelijke reis? Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe mijn mentorschapssessies jou kunnen helpen om je doelen te verwezenlijken.