Kennislunch voor directeuren in samenwerking met Flevum

26 maart 2019 @ 12:00 - 14:00

UITNODIGING KENNISLUNCH VOOR DIRECTEUREN – 26 MAART 2019

Wij nodigen u van harte uit om aanwezig te zijn bij de Kennislunch voor Directeuren, die wordt georganiseerd door Elif Barioglu van Pellicaan Advocaten, in samenwerking met de heer Harrie Lamers, Verbindings Makelaar, en Flevum. De kennislunch wordt gehouden bij Pellicaan Advocaten in Rottterdam (Watermanweg 60, 3067 GG Rotterdam).

U kunt zich aanmelden voor de kennislunch door het invullen van dit formulier.

Elif Barioglu is advocaat ondernemingsrecht in de breedste zin van het woord. Haar activiteiten richten zich voornamelijk op het ondernemings- en vennootschapsrecht (fusies, overnames, herstructureringen), handels- en contractenrecht (nationaal en internationaal), privacyrecht, huurrecht bedrijfsruimte en procesvoering.

Vanuit haar rol van een van de privacyspecialisten van Pellicaan Advocaten zal zij u tijdens deze kennislunch bijpraten over de actualiteiten op het gebied van privacy. Ook staat zij open voor eventuele vragen die u op dat gebied heeft.

Harrie Lamers is ondernemer, verbindingsmakelaar en LinkedIn Jedi. Hij geeft LinkedIn trainingen en adviezen aan bedrijven in met name de zakelijke dienstverlening. Zo is hij bijna 15 jaar werkzaam geweest in de Accountancy.

Je staat op LinkedIn, maar eigenlijk doe je er (te) weinig mee. Je weet dat je er veel meer uit kunt halen. Maar wat moet je dan schrijven? Hoe val je (echt) op?

Je loopt tegen vragen aan zoals:

  • Hoe vergroot ik mijn zichtbaarheid op LinkedIn?
  • Hoe kom ik aan nieuwe interessante contacten?
  • Hoe reageer ik bij een uitnodiging van iemand die ik niet ken?

Tijdens deze korte presentatie krijgen jullie waardevolle tips die je snel kunt toepassen.

U bent van harte uitgenodigd!

Gegevens

Datum: 2 april 2019
Tijd: 15:45 – 18:30
Site: http://www.flevum.nl/nl/agenda/2019/04/02/directeuren-afternoon
Locatie: Ruitenburg Accountants
Oude Middenweg 75
Den Haag, Nederland 
+ Google Maps

Organisator

Flevum

AUTEUR

Harrie Lamers

Luister altijd naar jouw hart, het heeft altijd gelijk! Eind 2014 ben ik aan een nieuwe uitdaging begonnen.Na 15 jaar in de accountancy gewerkt te hebben, heb ik mijn hart gevolgd en ben ik begonnen met mijn eigen onderneming.

Een keer koffie drinken?

© Copyright Harrie Lamers 2021