Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Speeddaten met een expert

12 juli 2018 @ 09:30 - 12:30

Ooit eens willen speeddaten in een oude Volkswagen camper? Dit is je kans!

Wat gaan we doen? Je kunt met Harrie Lamers of met Wijnand van Oene 15 minuten speeddaten en je persoonlijke vragen in een 1 op 1-sessie stellen.

Al je vragen over netwerken en LinkedIn kun je stellen aan dé expert op dit gebied Harrie Lamers. Harrie checkt jouw LinkedIn-profiel en geeft persoonlijke adviezen over hoe het nog beter kan. Wijnand van Oene, mede-eigenaar van Careerstories, heeft jarenlange ervaring als recruiter. Hij checkt je cv en beantwoordt al je vragen hierover. Daarnaast kan Wijnand je ook helpen bij hoe je storytelling kan toepassen tijdens je sollicitatiegesprek. Op ons netwerkplein kun je tussen de sessies door kennis maken en ervaringen uitwisselen met medewerkzoekenden.

Bij de start van het evenement kun je aangeven met welke ‘expert’ je wilt speeddaten. Voor alle deelnemers is er gelegenheid om met minimaal 1 expert te speeddaten. Bereid je vragen goed voor om optimaal gebruik te kunnen maken van je ‘date’. Er is een laptop aanwezig om in te kunnen loggen op LinkedIn.

Praktische informatie

Het evenement begint om 9.45 uur, de inloop is vanaf 9.30 uur.  We zijn te gast op een unieke locatie namelijk Delftse Stadsbrouwerij De Koperen Kat. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Gegevens

Datum:
12 juli 2018
Tijd:
09:30 - 12:30
Site:
https://www.debroekriem.nl/event/speeddaten-met-een-expert/

Organisator

de Broekriem

Locatie

Delftse Stadsbrouwerij De Koperen Kat
Schieweg 15-M
Delft, Nederland
+ Google Maps