Workshops & Lezingen

KRACHT van NETWERKEN

Hoe belangrijk is netwerken nu eigenlijk? Wat kun je ermee bereiken? En hoe pak je dat het beste aan?

Hoe kom je van een ‘vervelend’ persoon af en hoe zorg je ervoor dat je de juiste mensen ontmoet die je verder kunnen helpen in je zoektocht naar een nieuwe baan?

Ik laat je op basis van zijn jarenlange ervaring graag zien wat allemaal mogelijk is. Ik verzorg een snelle, zakelijke en krachtige workshop, waarvan je de opgedane kennis direct toe kunt passen.

Ik ben ondernemer en Expert Verbinder. Ik geef trainingen aan bedrijven en personen over netwerken (online en offline) en marketing- en verkoopstrategieën. Verder ben ik regelmatig spreker op evenementen en beurzen.

Haal jij alles uit LinkedIn?

Sta je op LinkedIn, maar doe je er eigenlijk niet genoeg mee? Je weet dat je er veel meer uit kunt halen. Maar hoe? Wat moet je dan delen? Hoe val je op? Je loopt tegen vragen aan zoals:

  • Hoe vergroot ik mijn zichtbaarheid op LinkedIn?
  • Hoe kom ik aan nieuwe leads en nieuwe klanten?
  • Hoe zet ik mijn bedrijfspagina effectief in?
  • Hoe kan ik meer ‘social selling’ toepassen?

Tijdens de Masterclass LinkedIn geef ik je antwoord op al deze vragen. Daarnaast ontvang je waardevolle tips die je snel in de praktijk toe kunt passen. Een laptop hoef je niet mee te nemen, wel iets om notities te maken. En je visitekaartjes, want na afloop is er gelegenheid tot netwerken.

 

Meer weten over Workshops & Lezingen?

Neem dan contact op met Harrie voor meer informatie!