Corona & Communicatie: Haal jij alles uit LinkedIn?

Opgelucht… het zit erop…. Nee alle gekheid!

Ik ben trots op deze prestatie 🥊🥊🥊 Normaliter sta ik fysiek voor grote groepen te spreken en nu online ✅ met meer dan 200 😱😱 aanmeldingen Was het anders Harrie?Jazeker en nog wat verbeteringen aan te brengen: maar dat is het leuke, dat geeft niet!

Zo moet ik meer in de camera 🎥 kijken en de switch naar de sheets en live meekijken op mijn profiel had beter gekund.

Nog meer tips? Nu kan ik het aan en zet ze gerust eronder…😉😎

Veel positieve reacties en met name van Petra raakte mijn 💖 “wat mij vooral inspireert in jouw verhaal is de persoonlijke benadering die je steeds benadrukt en ook laat zien”

 

Van een aantal begreep ik dat ze helaas niet meer tijdig in konden liggen of door andere problemen niet de juiste link etc hadden gekregen. Voor hen zal ik samen met Teamleader CRMop een ander te bepalen moment weer een zelfde webinar geven. Ook is een 1 op 1 sessie mogelijk met mij.

Vraag gerust naar de voorwaarden. Zo nu een 🍷 en even genieten van de 🦶 op de 🛋

AUTEUR

Harrie Lamers

Luister altijd naar jouw hart, het heeft altijd gelijk! Eind 2014 ben ik aan een nieuwe uitdaging begonnen.Na 15 jaar in de accountancy gewerkt te hebben, heb ik mijn hart gevolgd en ben ik begonnen met mijn eigen onderneming.

Een keer koffie drinken?

© Copyright Harrie Lamers 2021