Vol trots SEBO keurmerk

Vol trots mijn SEBO certificaat in ontvangst genomen uit handen van Jan Iedema en tevens ondertekend door Margreet van Driel van Gemeente Zoetermeer.

Dit is mijn tweede certificaat; na succes de herkeuring afgerond. Herkeuring uitgevoerd door het Keurmerkinstituut.

Wat is dat SEBO? Hoor ik jullie denken.

Als sociaal economisch betrokken ondernemer voor de stad Zoetermeer. Hierbij lever ik een actieve bijdrage om de samenwerking met onderwijs en werkgelegenheid te bevorderen plus spannen wij ons in voor sociale en maatschappelijke doelen.

Wil je als Zoetermeerse ondernemer ook meer hierover weten? Neem gerust met mij contact op.

De locatie was extra bijzonder overigens voor mij. Ooit heb ik op deze locatie gewerkt in de keuken van Dillingers en Domino’s van mijn oom Chris.

AUTEUR

Harrie Lamers

Luister altijd naar jouw hart, het heeft altijd gelijk! Eind 2014 ben ik aan een nieuwe uitdaging begonnen.Na 15 jaar in de accountancy gewerkt te hebben, heb ik mijn hart gevolgd en ben ik begonnen met mijn eigen onderneming.

Een keer koffie drinken?

© Copyright Harrie Lamers 2021