Verslag webinar LinkedIn haal je er alles uit

Ik scheet zeven kleuren….

Nee dat niet, maar……

Ik was de dag ervoor een beetje gespannen. Harrie Lamers  wil soms de zaken perfect hebben (wat niet overigens altijd kan en gaat 😉)

Een webinar met meer dan 720 aanmeldingen, dat is best spannend😱 Gelukkig heb ik een al wat kunnen oefenen en was ik goed voorbereid.

Locatie in hartje Den Haag was top geregeld dankzij Nanelia Walfenzao van Hotel Staybridge Suites The Hague – Parliament

In het webinar heb ik veel tips weggeven.

Voor de mensen, die er niet bij konden zijn, maar zich wel hadden aangemeld. Het webinar is terug te kijken middels de verstuurde link per mail door Teamleader CRM.

Heb je de link niet? Stuur mij een privé bericht en ik stuur je de herhaling toe.

Reacties van een aantal deelnemers:

Harrie is een uitstekende spreker en motivator. In de webinar ‘Haal jij alles uit LinkedIn’ heeft Harrie mij en nog vele anderen voorzien van erg nuttige tips omtrent het gebruik van LinkedIn en personal branding. Vragen van de gasten werden aan de hand van voorbeelden en humor goed beantwoord. Ik kan Harrie van harte aanbevelen voor zijn webinars en cursussen. Zinvol, eerlijk en laagdrempelig !

Harrie Lamers spreekt makkelijk voor groepen en heeft goede tips voor startende ondernemers en bestaande ondernemers. Zo heb ik Harrie meegemaakt voor de klas op de Haagse Hogeschool en met zijn Webinar “Corona en communicatie: haal jij alles uit LinkedIn”. De webinar is zeer leerzaam en een echte aanrader!

AUTEUR

Harrie Lamers

Luister altijd naar jouw hart, het heeft altijd gelijk! Eind 2014 ben ik aan een nieuwe uitdaging begonnen.Na 15 jaar in de accountancy gewerkt te hebben, heb ik mijn hart gevolgd en ben ik begonnen met mijn eigen onderneming.

Een keer koffie drinken?

© Copyright Harrie Lamers 2021