Small Business Event: Masterclass ‘Haal meer uit jouw LinkedIn’

19 maart 2019 @ 19:00 - 21:30

LinkedIn is een belangrijke plek en onmisbaar voor het zakelijke netwerk. Wil jij als ondernemer weten wat de nieuwste tools zijn, hoe het algoritme van LinkedIn werkt en hoe je LinkedIn effectief kunt toepassen? Steeds meer bedrijven zien hun omzet stijgen door het aangaan en onderhouden van connecties op het sociale netwerk.

Haal meer uit jouw LinkedIn

Tijdens de masterclass zal Harrie Lamers je alle nieuwe updates vertellen. Zo is het algoritme van LinkedIn weer verandert. Harrie vertelt je hoe je jouw berichten hoger kan laten scoren. Denk ook aan vragen als:

  • Waar moet een profiel en bedrijfspagina minimaal aan voldoen?
  • Hoe zorg ik dat ik beter gevonden word, wat moet ik hiervoor doen?
  • Hoe kan ik via LinkedIn afspraken genereren en uiteindelijk klanten?
  • Hoe vind ik als bedrijf de juiste kandidaten voor mijn organisatie en hoe maak ik mijn bedrijf ook aantrekkelijker voor deze kandidaten via dit medium?
  • Moet ik een betaalde account nemen van LinkedIn? En adverteren via LinkedIn?

Expert Harrie Lamers geeft je antwoord op deze vragen. Daarnaast ontvang je waardevolle tips die je snel kunt toepassen. Een laptop hoef je niet mee te nemen, wel iets om notities te maken. En je visitekaartjes, want na afloop is er gelegenheid tot netwerken. Heb je nu al vragen over LinkedIn of heb je een onderwerp die je graag behandeld zou willen hebben in de masterclass, maak dan alvast verbinding met Harrie via LinkedIn.

Het programma ziet er als volgt uit:

19.00 uurOntvangst in Ter Zake Het Ondernemershuis, Markt 3, Zoetermeer
19.30 uurStart programma, Masterclass ‘Haal meer uit jouw LinkedIn’ door Harrie Lamers
20.30 uurNetwerkborrel
21.30 uurEinde
 

Aanmelden

De masterclass ‘Haal meer uit jouw LinkedIn’ is een gratis toegankelijk small business event voor geïnteresseerde ondernemers uit de regio Zoetermeer. Je hoeft geen lid te zijn van een vereniging. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij!

Voor informatie en aanmelden: www.smallbusinesszoetermeer.nl

 

Small Business Events Zoetermeer

‘Small Business Events’ is een interessant programma voor en door ondernemers (zzp en mkb) in de regio Zoetermeer. ‘Small Business Events’ worden vormgegeven in een samenwerkingsverband tussen de Zoetermeerse ondernemersvereniging RVOZ, gemeente Zoetermeer en ondernemers uit Zoetermeer. De events zijn een reeks bijeenkomsten met interessante onderwerpen met als doel ondernemers te inspireren zodat zij hun bedrijf goed kunnen opbouwen en continueren.

Gegevens

Datum: 2 april 2019
Tijd: 15:45 – 18:30
Site: http://www.flevum.nl/nl/agenda/2019/04/02/directeuren-afternoon
Locatie: Ruitenburg Accountants
Oude Middenweg 75
Den Haag, Nederland 
+ Google Maps

Organisator

Flevum

AUTEUR

Harrie Lamers

Luister altijd naar jouw hart, het heeft altijd gelijk! Eind 2014 ben ik aan een nieuwe uitdaging begonnen.Na 15 jaar in de accountancy gewerkt te hebben, heb ik mijn hart gevolgd en ben ik begonnen met mijn eigen onderneming.

Een keer koffie drinken?

© Copyright Harrie Lamers 2021