SMA West : Op bezoek bij TOM TOM Telematics

13 juni 2019 @ 17:00 - 19:00

We zijn deze bijeenkomst te gast bij Tom Tom Telematics. Zij zijn één van ‘s werelds toonaangevende leveranciers van voertuigtelematica en connect car-diensten. De Software-as-a-Service-oplossing (Saas) van Tom Tom Telematics wordt gebruikt door kleine en grote bedrijven om voertuigprestaties te verbeteren, brandstof te besparen, bestuurders te ondersteunen en e wagenparkefficiëntie in haar algemeenheid te verhogen. Daarnaast levert Tom Tom Telematics diensten aan verzekeringsmaatschappijen, verhuurbedrijven, leasemaatschappijen, auto-importeurs en ondernemingen die zich richting op zowel bedrijven als consumenten.

Tom Tom Telematics heeft wereldwijd meer dan 500.000 klanten, biedt diensten aan bestuurders in meer dan zestig landen en voorziet in een krachtig lokale supportnetwerk dat er is, met de grootste keuze in sectorspecifieke applicaties en integraties van externe partners.

René de Jong, Sales Director Benelux, zal ons tijdens deze bijeenkomst meenemen in de wijze waarop men hun commercie heeft ingericht en hoe men tracht dagelijkse hierin succesvol te zijn. Daarnaast zal hij ingaan op de op ontwikkelingen in de mobiliteitsmarkt en de kansen die ontstaan door het slim gebruik van voertuigdata. Dit doet hij aan de hand van een aantal cases.

Hoe was het?

Afgelopen donderdag weer een kijkje gehad in de ‘saleskeuken’ op uitnodiging van SMA – Sales Management Association bij TomTom TomTom Telematics.

Bedankt voor het kijkje in jullie ‘keuken’ Rene de Jong en George de Boer

Benno Lokhorst Bart van Wijk Mike Gordijn Mark Goeman SSP Eiso Bleeker Mirte Beugel Paul Alsemgeest Marco Greven Harro Willemsen Robert Mansour Wiko Mocking Charlotte de Graaf Leilani Sittrop Maurice Roy, CCWP

Ook eens meegaan en zo een kijkje krijgen in dit soort organisaties? Stuur mij een privé bericht.

Zie https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6545942752784330752

#netwerken #tomtom #sma

Gegevens

Datum: 13 juni 2019
Tijd: 17:00 – 19:00
Site: https://sma.nl/bijeenkomsten/sma-west-op-bezoek-bij-tom-tom-telematics/
Locatie: Tom Tom
De Ruyterkade 154
Amsterdam, 1011 AC Nederland 
+ Google Maps

Organisator

SMA

AUTEUR

Harrie Lamers

Luister altijd naar jouw hart, het heeft altijd gelijk! Eind 2014 ben ik aan een nieuwe uitdaging begonnen.Na 15 jaar in de accountancy gewerkt te hebben, heb ik mijn hart gevolgd en ben ik begonnen met mijn eigen onderneming.

Een keer koffie drinken?

© Copyright Harrie Lamers 2021