logo_main

Vanberkel Professionals

Hier geef ik trainingen op het gebied van: social media, netwerken, presenteren en solliciteren. Feedback van de resource manager: ''Harrie zijn kracht ligt in het verbinden van mensen. Of dat nou tijdens netwerken is of tijdens de trainingen die wij samen geven, hij weet altijd op een heel prettige manier contact te leggen met mensen en hen te bewegen. Ik vind Harrie een prettige partner om mee samen te werken. Tijdens onze trainingen vullen en voelen wij elkaar op een natuurlijke manier aan.''

logo-php-globe-29-small-002

PHP-Globe

Ik heb Johan Wiegel van PHP-Globe geholpen zijn Linkedin profiel te optimaliseren en zichtbaarheid te vergroten. Dit door een scan te hanteren en op locatie een training te verzorgen.

og-image2

FME

In samenwerking met Bos en van der Burg Advocaten heb ik een Linkedin workshop gegeven. Hierbij heb ik alle facetten van Linkedin doorgelopen zoals de mogelijkheden, het optimaliseren van je profiel en de mogelijkheid om leads te generen vanuit dit medium.

27e95ad

Ter Zake Het Ondernemershuis

Behalve spreekuurhouder op het gebied van netwerken en social media heb ik hier een aantal kennissessies met veel plezier gegeven. Zo heb ik een sessie over de kracht van netwerken en social media gegeven en een sessie over Linkedin.