LinkedIn Workshop inclusief profielfoto

31 januari 2019 @ 14:00 - 17:00 €79

Op donderdag 31 januari a.s. organiseren Harrie Lamers en Rob Lamping, een combiworkshop waarbij een goede profielfoto en in het bijzonder LinkedIn centraal staat.

Tijdens deze middag maakt fotograaf Rob Lamping een goede profielfoto van jou, zodat jij een betrouwbare en professionele indruk maakt op LinkedIn. Rob laat je op je gemak voelen en maakt een foto die laat zien wie jij bént.

Na de fotoshoot nemen wij de aanwezigen mee in de wereld van LinkedIn. Veel ondernemers benutten de volle potentie (nog) niet van LinkedIn en de overige mogelijkheden en wij willen de noodzaak hiervan benadrukken en de nodige tips & trucs met jullie delen.

Na de workshop is er voldoende gelegenheid om te netwerken onder het genot van een hapje en een drankje.

Restaurant Hudson Zoetermeer is een fantastische locatie met voldoende gratis parkeergelegenheid. De aanvang is om 14:00 en jij wordt ontvangen met een heerlijke kop koffie/cappuccino of thee en wat lekkers erbij. Het streven is om rond 16:00 uur de LinkedIn workshop af te ronden zodat er nog voldoende genetwerkt kan worden.

Deelname aan dit event bedraagt € 79,- (excl. btw) per persoon.

Bij de prijs inbegrepen zit de workshop LinkedIn zelf, 1 professioneel bewerkte digitale profielfoto naar keuze , koffie en thee bij ontvangst en een drankje en borrelhapjes tijdens het netwerken.

Na aanmelding ontvang je de factuur en is jouw deelname bevestigd.

Wil jij aanwezig zijn?  Meld je aan via info@harrielamers.nl / 0641909347

Gegevens

Datum: 2 april 2019
Tijd: 15:45 – 18:30
Site: http://www.flevum.nl/nl/agenda/2019/04/02/directeuren-afternoon
Locatie: Ruitenburg Accountants
Oude Middenweg 75
Den Haag, Nederland 
+ Google Maps

Organisator

Flevum

AUTEUR

Harrie Lamers

Luister altijd naar jouw hart, het heeft altijd gelijk! Eind 2014 ben ik aan een nieuwe uitdaging begonnen.Na 15 jaar in de accountancy gewerkt te hebben, heb ik mijn hart gevolgd en ben ik begonnen met mijn eigen onderneming.

Een keer koffie drinken?

© Copyright Harrie Lamers 2021