Meteen naar de inhoud

Sponsor sv Phoenix

🏆 Trots om aan te kondigen dat ik officieel een sponsor ben geworden van Korfbalvereniging sv Phoenix 🙌 Als betrokken vader van mijn twee geweldige zoons, vind ik het belangrijk om de lokale gemeenschap te ondersteunen, en wat is een betere manier dan onze lokale sportvereniging te helpen in Gemeente Zoetermeer?

🤾‍♂️ Korfbal is niet alleen een geweldige sport die teamwork en discipline bevordert, maar het brengt ook mensen samen. Ik kijk ernaar uit om de Phoenix-familie te ondersteunen en te zien hoe onze jonge talenten groeien.

🔥 Laten we samen een fantastisch seizoen tegemoet gaan

Auteur

Harrie Lamers

Luister altijd naar jouw hart. Het heeft altijd gelijk! Eind 2014 ben ik aan een nieuwe uitdaging begonnen. Na 15 jaar in de accountancy gewerkt te hebben, heb ik mijn hart gevolgd en ben ik begonnen met mijn eigen onderneming.

Sponsor bord Harrie Lamers bij sv Phoenix
Foto: Stefan Naerebout

Een keer koffie drinken?

Voor vragen ben ik ook telefonisch bereikbaar! Bel mij +31 (0)6 41909347

Privacy