Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop Vriendelijk Verkopen

26 mei 2018 @ 09:00 - 11:00

VERKOPEN IS VERVELEND! VRIENDELIJK VERKOPEN IS LEUK.                 

Pushen is het. En leuren met jezelf. Dit soort uitspraken hoort Jan Boon ( De Acquisitiecoach ) vaak.

Is dat nou echt zo? Of is het een “Overtuigende belemmering” zoals hij dat noemt  😉 “Ik vind verkopen niet leuk, want ik ben er niet goed in, dus ik begin er maar niet aan. Of ik doe het met tegenzin.” Gek toch, dat het dan niet werkt… Als jij onzeker bent en er van overtuigd bent dat iets niet gaat lukken heb je vaak gelijk. En je gesprekspartner voelt razendsnel aan hoe jij er instaat. En twijfelt dus ook. Resultaat? Precies, ze doen het niet.

MAAR HET KAN OOK ANDERS…

Wat nou als je het gesprek niet ingaat om iets te verkopen, maar met de oprechte intentie om de ander te gaan helpen? En je hele goede vragen stelt waardoor het echte probleem boven water komt? En ze wel klant worden? Dat zou toch anders zijn.

DAT KUN JE DUS LEREN!

Verkopen zal nooit meer hetzelfde zijn. Het voelt niet eens meer als verkopen. Zou dat niet heerlijk zijn? Speciaal voor dienstverleners. Adviseurs, Behandelaars, Coaches en Creatieven. Doe je mee?

Kom dan op maandag 4 juni naar Open Coffee Lansingerland. Na de workshop is er nog voldoende tijd om te netwerken met andere ondernemers uit Lansingerland en omstreken. Onze Open Coffee is bij uitstek de netwerkbijeenkomst om je locale netwerk uit te breiden. Zien we je binnenkort?

Locatie

Muller & Co. Brasserie Wijnbar
Kerksingel 9
Berkel en Rodenrijs, 2651 CC Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0641909347
Site:
https://opencoffeelansingerland.nl/bijeenkomsten/workshop-vriendelijk-verkopen/