Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Rabo Werkplaats Digitalisering

26 juni 2018 @ 15:45 - 19:00

Het vernieuwen van je bedrijf loont. Al is dat natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan, want waar begin je? Kom naar de Rabo Werkplaats Digitalisering en leer hoe je de klant van de toekomst bereikt met online marketing en kosten bespaart door automatisering.

In 9 steden door het hele land. Gratis. En voor iedere ondernemer die wil groeien en vernieuwen, maar niet weet waar hij moet starten. De Werkplaats Digitalisering is een initiatief van Rabobank in samenwerking met MKB Nederland, Microsoft en toonaangevende ICT-brancheorganisaties.

Een inspirerend event met boeiende sprekers
Praktische verhalen en tips van (lokale) ondernemers
De laatste ontwikkelingen op het gebied van digitalisering
Sessies over online marketing en ICT-oplossingen

Ga in verschillende break-out sessies aan de slag met de groei van je bedrijf. Krijg tips van experts, leer van lokale ondernemers en hoor van trendwatcher Richard van Hooijdonk vertelt hoe je je bedrijf klaar kunt maken voor de toekomst.

Programma
Richard van Hooijdonk, trendwatcher

Richard is in 2015 en 2016 verkozen tot meest gevraagde trendwatcher van Nederland. Hij onderzoekt dagelijks vele trends op het gebied van robots, Internet of Things en blockchain. Zijn keynote presentatie maakt op inspirerende wijze duidelijk hoe je je bedrijf klaar kunt maken voor de toekomst.

Sessies
In drie verschillende sessies leer je van een lokaal marketingbureau hoe je meer omzet haalt uit online marketing, vertelt Microsoft Nederland welke interne processen je het beste kunt digitaliseren én ga je samen met een facilitator aan de slag met het Business Canvas Model.

Marktplaats
Op de Marktplaats vertellen ondernemers en ICT-experts je alles over het digitaliseren van je bedrijf. Iets nieuws gehoord in een break-out sessie? Of op zoek naar praktische oplossingen? Vraag een expert om tips die je direct in de praktijk kunt brengen.

Praktisch
Ontvangst: 15.45 uur
Einde programma: 19.00 uur
Datum: Dinsdag 26 juni 2018
Locatie: Westergasfabriek – locatie Machinegebouw
Adres: Pazzanistraat 8, 1014 DB Amsterdam

Gegevens

Datum:
26 juni 2018
Tijd:
15:45 - 19:00
Site:
https://www.rabobank.nl/bedrijven/groei/digitalisering/event/amsterdam/

Organisator

Rabobank

Locatie

Westergasfabriek
Pazzanistraat 8
Amsterdam, 1046 BD Nederland
+ Google Maps