Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Netwerkevent 13 december

13 december 2018 @ 15:30 - 18:00

€22,50

Op 13 december a.s. organiseren wij, Bradley Camelia en Harrie Lamers, een netwerkevent waarbij Online Marketing en in het bijzonder LinkedIn centraal staan. Wij nodigen jou graag uit om samen met ons dit event tot een succes te maken.

In twee korte presentaties nemen wij de aanwezigen mee in de wereld van Online Marketing en blijven wat langer stilstaan bij LinkedIn en wat de kracht van dit medium is. Veel ondernemers benutten de volle potentie (nog) niet van LinkedIn en de overige mogelijkheden binnen de (online) marketing en wij willen de noodzaak hiervan benadrukken en de nodige tips & trucs met jullie delen.

Na de presentaties is er voldoende gelegenheid om te netwerken onder het genot van een hapje en een drankje.

STAGE Kitchen & Café in het Stadstheater in Zoetermeer is waar wij dit event organiseren. Een fantastische, multifunctionele locatie in het hart van Zoetermeer met voldoende gratis parkeergelegenheid op loopafstand. De aanvang is tussen 15:30 en 16:00 uur en jij wordt ontvangen met een heerlijke kop koffie of thee. Het streven is om rond 16:45 uur de presentatie en vragenronde af te ronden zodat er nog ruim een uur genetwerkt kan worden.

Deelname aan dit event bedraagt €22,50 (excl. btw) per persoon.

Hierbij is inbegrepen, koffie en thee bij ontvangst en een drankje en borrelhapjes tijdens het netwerken. Na aanmelding ontvang je de factuur en is jouw deelname bevestigd. Het maximum aantal deelnemers bedraagt 20, dit zodat er voldoende ruimte is voor het stellen van vragen en de kwaliteit te waarborgen.

Wil jij aanwezig zijn?  Meld je aan via info@harrielamers.nl / 0641909347

Gegevens

Datum:
13 december 2018
Tijd:
15:30 - 18:00
Kosten:
€22,50

Organisatoren

Harrie Lamers
Bradley Camelia

Locatie

Stadstheater Zoetermeer
Theaterplein
Zoetermeer, Nederland
+ Google Maps