Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Netwerkborrel | Brouwerij de Prael

12 september 2018 @ 19:30 - 22:30

Na de zomervakantie, op woensdag 12 september is het weer tijd voor een netwerkborrel. Voor deze editie zijn we te gast in Brouwerij de Prael. Deze nieuwe locatie in het energiekwartier van Den Haag is onlangs geopend en biedt arbeidsplaatsen aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

‘Arbeid, geduld en vakmanschap zijn de belangrijkste ingrediënten als je een ambachtelijk bier wilt brouwen’
Arno Kooy – mede-oprichter De Prael: “Dertien jaar geleden kwam ons plan van de grond om het werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te combineren met het brouwen van bier. De Prael staat voor zoveel meer dan alleen bier. De één werkt zeven dagen, de ander zeven minuten, maar iedereen is onderdeel van dezelfde grote familie. Werken met mensen en met bier is een gouden combinatie gebleken.”
Deze bijeenkomst is toegankelijk voor HBC leden, introducés en voor gasten (niet-leden). We vragen aan gasten een bijdrage van € 25,- per persoon voor de netwerkborrel, direct te voldoen na inschrijving via iDEAL.
We ontvangen je graag om 19.30 uur en de avond duurt tot 22.30 uur. Naast de verschillende speciaalbieren die geproefd kunnen worden is het tevens mogelijk om wijn en fris te bestellen. Vanzelfsprekend worden er borrelhapjes bij geserveerd.
Brouwerij de Prael
Esperantoplein 20
2518 LE Den Haag

Gegevens

Datum:
12 september 2018
Tijd:
19:30 - 22:30
Site:
http://haagschebusinessclub.nl/evenementen/introductie/155/netwerkborrel-brouwerij-de-prael

Organisator

Haagse Businessclub
Telefoon:
070 - 3000 243
Site:
http://haagschebusinessclub.nl

Locatie

Brouwerij de Prael
Esperantoplein 20
Den Haag, Nederland
+ Google Maps