Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

BusinessBoost Experience in Nijmegen

11 juni 2018 @ 13:00 - 19:00

“Tijdens BusinessBoost Experience stropen we de mouwen op en gaan we aan de slag. Hoe gaat jouw bedrijf groeien? Hoe bouw je aan een winnend team? Welke innovaties zijn niet te missen? Hoe zorg je voor een ultieme klantbeleving? En, hoe bouw je verder aan een financieel gezond bedrijf? Kom naar BusinessBoost Experience en maak kennis met bekende ondernemers en experts die je helpen jouw ideeën voor de toekomst te realiseren. Ik zie je dan!”

Het programma
13:15 Inloop en ontvangst

14:00 Opening door Rens de Jong

14:30 Winston Gerschtanowitz (DFFRNT Media) en Robert de Boer (Lead Today)

15:00 Pauze op de Inspiratiemarkt

15:30 Workshops

16:30 Spreker uit de regio

17:15 BusinessBoost Connect

18:00 Netwerkborrel op de Inspiratiemarkt

De sprekers
We hebben een uitgebreide line-up van sprekers voor je klaarstaan. En wil je wat dieper op een thema ingaan, dat kan dat bij één van de workshops. Deelname is gratis, maar meld je wel even aan.

Winston Gerschtanowitz
Winston Gerschtanowitz is tv-presentator en ondernemer. In 2016 richtte hij samen met Taco Ketelaar en Bas Verhart het digitale contentbedrijf DFFRNT Media op, dat zich specifiek toelegt op Virtual en Augmented Reality.

Robert de Boer
Robert de Boer is oprichter van Lead Today, een bureau dat b2b-organisaties helpt met het realiseren van hun groeidoelstelling, door het optimaliseren van marketing en sales processen. Lees meer over Robert.

01:05
De workshops
‘Nieuwe Technologieën’ met Ben van der Burg
Ben van der Burg is commercieel directeur bij Triple. Triple ontwikkelt applicaties voor de mobiele telefoon, ontwikkelt virtual reality software en bouwt kunstmatige intelligentie oplossingen. Hij maakt een podcast over technologie (De Technoloog) en heeft een wekelijkse column op BNR nieuwsradio.

‘Klantenwerving’ met Tom Coronel
Tom Coronel is autocoureur, tv-persoonlijkheid en ondernemer. Coronel is als ondernemer het meest bekend van zijn kartbaan in Huizen. Coronel is daarnaast ook succesvol internetondernemer: zijn webwinkel verkoopt één op de 25 televisies in Nederland. Ook heeft Coronel webwinkels in koffiemachines en barbecues.

‘Bouwen aan een Winnend Team’ met David Sluis
David Sluis, mede-eigenaar van Go Fast Forward, legt de geheimen bloot van een winnende cultuur als basis van verdere groei. Wat zijn de pijlers voor de succesvolle werving én behoud van A-players? Hoe zorg je ervoor jouw team écht verantwoordelijkheid neemt?

‘Je brein als valkuil’ met Anna Dijkman
Anna Dijkman is hoofdredacteur van het ING Economisch Bureau en gespecialiseerd in gedragseconomie. In de interactieve workshop Financiën gaat zij in op denkfouten en gedragseconomische valkuilen voor ondernemers, die vooral in relatie met geld en financiën slecht kunnen uitpakken.

event ING Businessboost

Gegevens

Datum:
11 juni 2018
Tijd:
13:00 - 19:00
Site:
https://www.ing-events.nl/businessboostexperiencenijmegen

Locatie

De Goffert – NEC Stadion
Stadionplein 1
Nijmegen,
+ Google Maps