Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Algemene Ledenvergadering + Salesmanager in de Keuken bij Huis ter Duin

20 november 2018 @ 17:00 - 21:00

We zullen deze Algemene Leden Vergadering te gast zijn bij Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Onze vaste locatie voor het grote landelijk Sales Event. Heinrich Tappenbeck kocht Huis ter Duin in 1887 van de gemeente Noordwijk. Tappenbeck begon meteen met de zaken internationaal aan te pakken (vooral in Duitsland) en adverteerde over de goede bereikbaarheid (per stoomtram) en de goede verbindingen met grote steden als Amsterdam en Leiden.

Zo kreeg Huis ter Duin al eind 19e eeuw grote bekendheid in binnen- en buitenland, vooral bij de welgestelden. Sinds de jaren 70 is het hotel in handen van de familie Noorlander.

Huis ter Duin heeft zich altijd op welgestelde toeristen gericht. Zo verbleven de koninklijke families van Nederland en België er regelmatig. Andere gasten waren onder meer prinses Gracia van Monaco, schrijver Thomas Mann en filmsterren Elizabeth Taylor en Richard Burton.

 

Het is nu een vijfsterrenhotel met 254 kamers, 20 suites, vier penthouses, 19 conferentieruimten, een bar, de Van Diepeningen Lounge en drie restaurants.Tegenwoordig is het hotel bij het brede publiek voornamelijk bekend door het Nederlands voetbalelftal, dat er vaak verblijft. In juli 2014 werd in het hotel de film Bloed, zweet & tranen over het bewogen leven van Nederlands grootste volkszanger, André Hazes opgenomen, en er worden nog regelmatig soaps en andere programma’s opgenomen.

 

Aansluitend aan de Algemene Leden Vergadering zal men verder ingaan op de commerciële strategie van dit hotel. De agenda voor de avond ziet er als volgt uit:

  • 17.00        Ontvangst + licht buffet
  • 17.45        Algemene Leden Vergadering
  • 18.45        Presentatie Huis ter Duin

Organisator

SMA

Locatie

Huis ter Duin