Dag van de ZZP’er Masterclass Netwerken

6 april 2019 @ 12:00 - 23:00

De Dag van de ZZP’er (#dvdzzp) is hét zzp-event van het jaar waar je als (z)zp’er, freelancer of interim professional écht bij moet zijn. Het is een dag vol inspiratie en motivatie, vele mogelijkheden om te netwerken, een hapje en een drankje, seminars en als klap op de vuurpijl: de bekendmaking van de beste zzp’er van Nederland!

Masterclass Netwerken: hoe zet je de kracht van netwerken zowel online als offline in?

Harrie Lamers

Hoe belangrijk is netwerken nu eigenlijk? Wat kun je ermee bereiken? En hoe pak je dat het beste aan zowel offline als online? Harrie Lamers laat je op basis van zijn jarenlange ervaring graag zien wat allemaal mogelijk is. Hij verzorgt voor ons een snelle, zakelijke en krachtige masterclass waarvan jullie de opbrengsten direct toe kunt passen. Harrie Lamers is ondernemer en Expert Verbinder.

Gratis vrijkaarten via: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-dag-van-de-zzper-incl-uitreiking-foty-awards-44980664378?discount=Harrie

Gegevens

Datum: 6 april 2019
Tijd: 12:00 – 23:00
Site: https://dvdzzp.nl/
Locatie: De Rijtuigenloods
Piet Mondriaanplein 61
Amersfoort, 
+ Google Maps

Organisator

Dag van de ZZP

AUTEUR

Harrie Lamers

Luister altijd naar jouw hart, het heeft altijd gelijk! Eind 2014 ben ik aan een nieuwe uitdaging begonnen.Na 15 jaar in de accountancy gewerkt te hebben, heb ik mijn hart gevolgd en ben ik begonnen met mijn eigen onderneming.

Een keer koffie drinken?

© Copyright Harrie Lamers 2021