(Vrijheid) Blijheid Online Business Meetings

(Vrijheid) Blijheid Online Business Meetings

Elke week organiseer ik een ๐Ÿ—ฝ Vrijheid Blijheid ๐Ÿ˜ Business Online meeting… Een online meeting, waarbij ik jullie gastheer en moderator zal zijn. Maximaal een uur en de mogelijkheid om van te voren een vraag in te brengen, waar jij als ondernemer en/of mens een antwoord heel graag op wilt hebben.

De groep bestaat uit minimaal 10 tot 20 gedreven en ondernemende mensen.

De volgende is maandag 4 mei a.s. om 09:30.

Wil je erbij zijn? Stuur mij een privรฉ bericht.ย ย 

Reacties van de deelnemers:

Kan er helaas niet bij zijn maandag maar kan iedereen deze online meeting van Harrie aanbevelen. Meld je aan zou ik zeggen. Ik ben benieuwd naar je ervaringen.ย 

Yes! Zoals Jefta Bade – Expert Visualizer aangeeft zeer waardevol, OP naar de volgende waarin ik een vraag inbreng.