Corona & Communicatie: Haal jij alles uit LinkedIn?

Corona & Communicatie: Haal jij alles uit LinkedIn?

Opgelucht… het zit erop…. Nee alle gekheid!

Ik ben trots op deze prestatie πŸ₯ŠπŸ₯ŠπŸ₯Š Normaliter sta ik fysiek voor grote groepen te spreken en nu online βœ… met meer dan 200 😱😱 aanmeldingen Was het anders Harrie?Jazeker en nog wat verbeteringen aan te brengen: maar dat is het leuke, dat geeft niet!

Zo moet ik meer in de camera πŸŽ₯ kijken en de switch naar de sheets en live meekijken op mijn profiel had beter gekund.

Nog meer tips? Nu kan ik het aan en zet ze gerust eronder…πŸ˜‰πŸ˜Ž

Veel positieve reacties en met name van Petra raakte mijn πŸ’– β€œwat mij vooral inspireert in jouw verhaal is de persoonlijke benadering die je steeds benadrukt en ook laat zien”

 

Van een aantal begreep ik dat ze helaas niet meer tijdig in konden liggen of door andere problemen niet de juiste link etc hadden gekregen. Voor hen zal ik samen met Teamleader CRMop een ander te bepalen moment weer een zelfde webinar geven. Ook is een 1 op 1 sessie mogelijk met mij.

Vraag gerust naar de voorwaarden. Zo nu een 🍷 en even genieten van de 🦢 op de πŸ›‹